LOADING

Type to search

Bosch vinde divizia de mașini de ambalaje, în 2019

Ambalaj Stiri Tehnic

Bosch vinde divizia de mașini de ambalaje, în 2019

Romulus Cristea august 8, 2018
Share

Bosch Packaging Technology a fost evaluată, pentru vânzare, între 500 000 și 700 000 de euro.

Reprezentanții grupului german Bosch au mandatat banca Macquarie pentru a analiza și evalua valoarea de piață a diviziei sale de producție de echipamente pentru sectorul ambalajelor. Compania mamă nu consideră divizia sa de mașini de ambalaje ca fiind un activ strategic, banii rezultați din eventuala vânzare a Bosch Packaging Technology (500 000 – 700 000 de euro) urmând să fie redirecționați, potrivit ziariștilor de la agenția Reuters, către dezvoltarea de tehnologii în domeniul autovehiculelor autonome și electrice.
Vânzarea prognozată nu va avea loc înainte de sfârșitul anului 2018. În prezent, divizia de tehnologii de ambalaje Bosch (care numără 6 100 de angajați) urmează să fie integrată într-o structură juridică separată de compania mamă.
Bosch Packaging Technology figurează în topul global al producătorilor de mașini de ambalaje, cu o creștere importantă în ultimii ani. Cu toate acestea, la ora actuală, nicio altă companie nu  și-a manifestat intenția de a cumpăra divizia germană. Anul trecut, Bosch Packaging Technology a realizat o cifră de afaceri de 1,3 miliarde de euro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *