LOADING

Type to search

Durst şi KBA au semnat o înţelegere istorică

Stiri

Durst şi KBA au semnat o înţelegere istorică

Cristian Faur ianuarie 7, 2019
Share

Cei doi grei ai industriei au semnat un contract în cadrul căruia vor colabora „la modul 50%-50%”, aşa cum anunţă un comunicat de presă din partea companiilor, la dezvoltarea de maşini digitale care vor lucra într-o singură trecere cu cartoane. Experţi şi lideri în tipar inkjet, echipa de la Durst îşi uneşte puterile cu cei de la KBA, gigant cu peste 5700 angajaţi, specializat pe packaging şi print de bancnote, unul dintre cei mai importanţi furnizori de astfel de soluţii din lume.

„Durst şi KBA reprezintă perechea perfectă, pentru că dacă ne unim puterile vom duce digitalizarea în industria ambalajelor mai departe. Ambele companii sunt la fel ca şi cultură şi direcţie strategică şi ambele sunt lideri ca tehnologie în domeniile lor. Cu acest parteneriat, ne poziţionăm şi mai bine ca furnizori de soluţii de top în acest domeniu”, a spus Christoph Gamper, CEO, Durst Group.

Klaus Bolza-Schunemann, CEO KBA, a declarat: “Aşteptăm cu interes noile dezvoltări comune şi la lansarea pe mai departe a unor soluţii de viitor dedicate lucrului cu cartonul, care să le ofere clienţilor noştri valoare adăugată. Pentru tipar pe carton pliabil, conceptul modular VariJET permite combinaţia tiparului digital inkjet cu tipar offset şi soluţii de finisare in-line. Durst reprezintă partenerul ideal pentru aceste planuri, muţumită know-how-ului, experienţei şi a soluţiilor lor de înalt nivel.”

Foto: Christoph Gamper, CEO Durst

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *