LOADING

Type to search

Consumatorii, dispuși să plătească un preț mai mare pentru ambalajele de lux durabile

Ambalaj Stiri studiu Trend

Consumatorii, dispuși să plătească un preț mai mare pentru ambalajele de lux durabile

Romulus Cristea noiembrie 22, 2018
Share

Circa 73% din consumatorii francezi ar fi dispuși sau gata să plătească un preț mai mare pentru ambalajele de lux concepute într-o manieră durabilă.

În același timp, 26% dintre francezi susțin că au existat situații în care nu au cumpărat produse de lux deoarece pentru ambalaj părea să revină o mare parte din preț (aceștia evidențiau risipa pentru ambalaje în defavoarea produsului), reiese dintr-un studiu realizat de compania de cercetare Smithers Pira, realizat la cererea producătorului indonezian de celuloză Asia Pulp and Paper (un gigant în domeniu).
„Dezvoltarea durabilă nu este doar un subiect de actualitate pentru reprezentanții industriei de ambalaje, ci și un subiect la fel de important pentru consumatori”, a explicat Adam Page, director de cercetare în cadrul Smithers Pira, citat de Graphiline.
„Ancheta noastră demonstrează faptul că consumatorii joacă un rol important când discutăm despre comportamentul consumatorului, despre durabilitate și sensibilizarea opiniei publice când vine vorba despre probleme care au legătură cu mediul. În prezent, consumatorii critică mărcile lor preferate în funcție de ambalajele utilizate și nu se mai gândesc doar la produse ca altă dată. Consumatorii au așteptări și așteaptă responsabilizări sociale și de mediu, din partea deținătorilor de mărci”, a concluzionat Adam Page, de la Smithers Pira.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *