LOADING

Type to search

Ambalaj din carton ondulat pentru lansarea din avion a ajutoarelor, în zonele de război

Ambalaj Featured Stiri Tehnic

Ambalaj din carton ondulat pentru lansarea din avion a ajutoarelor, în zonele de război

Romulus Cristea ianuarie 13, 2020
Share

Grupul european Smurfit Kappa a proiectat pentru organizația umanitară Wings for Aid Foundation un ambalaj ultrarezistent, care absoarbe șocurile.

Noul ambalaj fabricat din carton ondulat este destinat lansărilor. în regim de urgență, a furniturilor destinate populațiilor aflate în special în zone de război, sau în regiuni unde aterizările avioanelor care transportă ajutoare umanitare sunt imposibile.
„În prezent, datorită ambalajelor de la Smutfit Kappa, avem capacitatea de a lansa la sol, din aeronave sau drone, a coletelor cu destinație umanitară, cu o capacitate de 20 de kilograme. Lansarea se poate face de la 100 de metri, cu o viteză de 90 km/h”, a explicat Barry Koperberg, directorul general al Fundației Wings for Aid. Ambalajul este de tip ecologic, potrivit portalului specializat Emballages Magazine, care preia un comunicat al Wongs for Aid.
Smurfit Kappa Group este cea mai importantă companie de ambalaje realizate din carton ondulat, din Europa, și una dintre cele mai importante companii de ambalare pe bază de hârtie din lume. Compania cu sediul la Dublin (Irlanda) este listată la Bursa de Valori din Londra. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *