LOADING

Type to search

Ambalajele de televizor de la Samsung se pot transforma în mobilă

Ambalaj Featured Stiri Trend

Ambalajele de televizor de la Samsung se pot transforma în mobilă

Romulus Cristea aprilie 29, 2020
Share

Un cod OR, mai multe puncte perforate și cutia din carton pentru ambalarea televizoarelor se poate transforma în mobilier pentru camera de zi.

Samsung, producătorul sud-coreean de electronice, a regândit cutiile în care ambalează televizoarele din seriile de vârf de gamă pentru a putea fi folosite și în alte scopuri după ce echipamentele electronice ajung la clienți.
Cutiile din carton ondulat vor putea fi transformate în căsuțe din carton pentru pisici, mese, rafturi sau în suporturi pentru reviste, potrivit unui comunicat al companiei. Pe acest mobilier logoul companiei va apare în locurile cele mai vizibile.

Ambalajele sunt realizate din carton ecologic, potrivit Samsung, fabricat materiale reciclate, potrivit publicației La Vanguardia.
Utilizatorii pot decupa și plia piesele pentru noile obiecte urmărind punctele perforate sau trasate pe ambalaje. Prin scanarea unui cod QR cu telefonul, clienții au acces la manualele cu instrucțiuni pentru realizarea de noi obiecte/piese de mobilier funcționale din cutiile de ambalaje.
Modelele de televizoare Samsung care vor fi livrate cu noile ambalaje sunt „The Serif”, „The Frame” și „The Sero”. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *