LOADING

Type to search

Aqua d’Or – o nouă campanie de succes realizată cu tehnologia HP Indigo

Eveniment Tehnic

Aqua d’Or – o nouă campanie de succes realizată cu tehnologia HP Indigo

Pack Romania septembrie 24, 2018
Share

3,2 milioane de etichete cu design unic tipărite într-un timp record cu HP Indigo 20000 și PrintOS Composer.

Hamburg, Germania, septembrie 2018 – Danone a lansat o nouă campanie în care a scos la vânzare 3,2 milioane de sticle de apă pentru producătorul danez Aqua d’Or, fiecare sticlă având o etichetă unicat. Folienprint Rako, o companie All4Labels Group, a produs campania în două săptămâni folosind un echipament de tipar digital HP Indigo 20000 și soluțiile software dezvoltate de HP – SmartStream Mosaic și PrintOS.

Etichetele Aqua d’Or pentru campania “Follow your way” prezintă un design unic realizat de artistul danez Emil Kozak și exprimă natura și individualitatea. Campania se desfășoară pe piețele din Suedia și Danemarca și este destinată milenialilor.

„Cu ajutorul tehnologiei de tipar digital HP Indigo etichetele spun povestea apei Aqua d’Or, care timp de 300 de ani și-a menținut puritatea, folosind elemente de design care au la bază picăturile de apă, valurile și cerul” ne-a transmis  Line Jorgensen, Manager de Brand la Aqua d’Or. „Colaborarea cu HP Indigo și artistul danez Emil Kozak a făcut posibilă realizarea celor 3,2 milioane de etichete distincte și creative”.

11 modele grafice bazate pe elementele campaniei Aqua d’Or  au fost transformate în creații unice folosind softul HP SmartStream Mosaic.

„Campania Aqua d’Or este un exemplu perfect pentru modul în care mărcile folosesc tehnologia de tipar digital HP Indigo pentru a se diferenția, fiind în același timp creative și jucăușe, generând emoții în rândul noilor grupuri de clienți, în cazul de față milenialii.” a declarat Jose Gorbea, HP EMEA Brand Owner – Digital Print Solutions for Brands.

Puterea tehnologiei de tipar digital HP Indigo

Etichetele au fost tipărite cu un echipament de tipar digital HP Indigo 20000 capabil să tipărească pe o gamă largă de suporturi din rolă cu o lățime maximă de 76 cm. SmartStream Mosaic este un algoritm care generează automat un număr mare de modele grafice unice din câteva modele sursă.

Pentru a realiza cele 3,2 milioane de fișiere PDF pentru tipar, Folienprint a folosit HP PrintOS Composer, o aplicație cloud ce folosește servere centrale de înaltă performanță pentru producția rapidă a fișierelor de tipar cu date variabile.

„Datorită aplicației PrintOS Composer compatibilă cu tehnologia cloud, am reușit să transformăm rapid un volum foarte mare de fișiere de tipar unicat pentru echipamentul HP Indigo 20000 și să livrăm un produs în timp util pentru un client cheie, în două săptămâni”, a spus Michel Koch (șeful departamentului de Pre Press Digital) din cadrul All4Labels.

Produsele HP Indigo sunt disponibile in Romania prin intermediul Printman (www.printman.ro)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *