LOADING

Type to search

Cinci factori cheie care influențează piața globală a cartonului ondulat

Ambalaj Analiză Stiri studiu

Cinci factori cheie care influențează piața globală a cartonului ondulat

Romulus Cristea iulie 15, 2019
Share

Valoarea totală a pieței industriei ambalajelor va atinge, în acest an, la nivel mondial, valoarea de 765,25 miliarde de euro (aproximativ 876 de miliarde de dolari SUA).

Compania de cercetare a pieței Smithers Pira (specializată în domeniul ambalajelor, tiparului și comerțului de hârtie) a identificat, în cadrul unui studiu recent,  principalii factori cheie care influențează direct piața globală a ambalajelor.

Comportamentul consumatorilor are o influență covârșitoare asupra dezvoltării sectorului de ambalaje. De aici pornește totul. Raportul Smithers Pira privind viitorul ambalajelor și previziunile strategice până în 2028 („The Future of packaging: long-term strategic forecasts to 2028”) examinează tendințele care vor avea un impact major asupra ambalajelor în perioada 2018 – 2028. Specialiștii cunoscutei companii de cercetare a pieței au atenționat că producătorii de ambalaje, dar și companiile care dețin mărcile vor trebui să fie atenți, în următorul deceniu, la următoarele aspecte: proiectarea și fabricarea de ambalaje care să fie utilizabile în comerțul electronic; strategiile de dezvoltare să se adapteze cerințelor și priorităților de marcă pe o piață care devine din ce în ce mai concentrată din punct de vedere al globalizării; să ofere o funcționalitate sporită a ambalajelor și care să fie adaptate nevoilor de consum; ambalajele să fie promovate prin campanii de marketing multi-canal și, în mod special, prin intermediul rețelelor sociale.

Raportul de piață indică clar că unul din factorii cheie care influențează piața ambalajelor este comerțul electronic. Luând în considerare și acest aspect, având o creștere constantă, valoarea pieței ambalajelor va ajunge la 874,6 miliarde de euro. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *