LOADING

Type to search

Constantia Flexibles a anunțat un ambalaj produs din gazon

Stiri

Constantia Flexibles a anunțat un ambalaj produs din gazon

Romulus Cristea iunie 20, 2018
Share

Gazon uscat la soare și celuloză certi cată FSC – aceasta e compoziția noului ambalaj alimentar dezvoltat de compania austriacă Constantia Flexibles.

Ambalajul produs de austrieci este reci- clabil, fabricat pe bază de materii prime reciclabile și va putea înlocui cu succes materialele sintetice utilizate în prezent.

Reprezentanții producătorului de amba- laje exibile au anunțat că acest amba- laj din hârtie este fabricat pornind de la obișnuita iarbă, fără a utiliza niciun fel de agenți de albire pe bază de clor sau alte tratamente chimice și cu un consum de apă mult redus.

„Toate testele efectuate de noi până în prezent au demonstrat că acest produs

inovativ poate utilizat în industria alimentară, pe un segment de piață cu nenumărate restricții, cum este, de exem- plu, cel al ambalajelor de ciocolată,” a declarat Stefan Grote, vicepreședintele executiv al departamentului alimentar din cadrul Constantia Flexibles.

Ambalajul poate reciclat în aceeași mani- eră precum toate produsele convențio- nale din hârtie reciclabilă. Productivitatea pe mașinile existente pe piață și care vor utiliza noul ambalaj nu va afectată în niciun fel.

Ambalajul are în compoziție 40% gazon uscat la soare și 60% celuloză certi cată FSC. Toată compoziția este naturală și reciclabilă 100%. De asemenea, asupra ambalajului este aplicabilă o barieră care să corespundă exigențelor din dome-
niu referitoare la etanșeitatea la mirosuri, vapori de apă, lumină etc. Specialiștii de
la Constantia Flexibles au dorit să asigure ambalajului un aspect vizual care să creeze oportunități deosebite de marketing, în acord cu toate tendințele actuale ale pieței, a mai explicat Stefan Grote, vicepreședinte al grupului.

Tags:

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *