LOADING

Type to search

Divizia de ambalaje flexografice de la Kodak, transformată în societatea autonomă Miraclon

Achizitie Ambalaj Stiri

Divizia de ambalaje flexografice de la Kodak, transformată în societatea autonomă Miraclon

Romulus Cristea mai 4, 2019
Share

Procesul de vânzare a Diviziei de ambalaje flexografice a americanilor de la Kodak, către Montagu Private Equity, societate de investiții cu sediul la Londra, s-a încheiat.

Cesiunea acțiunilor a fost anunțată încă din noiembrie anul trecut, iar în prezent ea a fost finalizată, astfel încât fosta Divizie de ambalaje flexografice Kodak (FDP) face parte integrală din portofoliul societății Montagu, transformându-se în societatea autonomă denumită Miraclon.

Așa cum a fost anunțat, noua societate sub pavilion britanic, nu-și va schimba structura organizatorică și va păstra aceeași conducere. De asemenea, Miraclon ca continua să fabrice și să comercialize propriile produse flexografice (realizate în special prin sistemul propriu Kodak Flexcel NX) pentru sectorul de ambalaje, potrivit site-ului companiei Miraclon.
Valoarea tranzacției s-a ridicat la valoarea de aproximativ 285,4 milioane de euro (320 milioane de dolari americani), Kodak urmând să utilizeze venitul net obținut din tranzacție pentru a acoperi o parte din sumele datorate de companie. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *