LOADING

Type to search

Esko anunţă un upgrade software care creşte eficienţa şi acurateţea

Stiri

Esko anunţă un upgrade software care creşte eficienţa şi acurateţea

Cristian Faur iunie 1, 2019
Share

Esko, acest cunoscut furnizor de soluţii hard şi soft pentru ambalaje, etichete şi tipar pe format mare, a început să vină în întâmpinarea celor care (din ce în ce mai mult) recurg la formatul PDF. ArtPro+, cea mai modernă soluţie soft pentru acest domeniu, va avea parte şi de suport din partea companiei în acest domeniu, anunţă producătorul, în special pentru specialiştii pre-press care doresc să ajungă la etapa următoare.

ArtPro+ deschide orice alt fişier ArtPro sau PDF normalizat şi îl transformă într-un PDF nativ. Comparat cu celelalte soluţii de pe piaţă astăzi, metadatele cruciale pentru producţie, precum proprietăţi ale codurilor de bare ori informaţii despre cerneală nu sunt doar păstrate, dar sunt translatate în limbajul celor mai noi specificaţii PDF ISO, deci, şi conţinutul grafic, dar şi metadadatele referitoare la ambalaj migrează.

Frank Woltering, Product Manager, Graphical Editing, Esko, a spus: “Editarea PDF este o etapă critică în procesul pre-press.  Aici apar erori care pot duce la întârzieri. Ultima noastră versiune de ArtPro+ este făcută special pentru a creşte eficienţa şi acurateţea operatorului printr-o experienţă de utilizator foarte productivă. Pentru cei care o iau de la început cu acest soft, asta înseamnă foarte puţină pregătire până şi pentru cele mai complexe sarcini.”

Foto: Esko

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *