LOADING

Type to search

Farmec lansează o campanie de reciclare a ambalajelor

Ambalaj Featured Stiri Trend

Farmec lansează o campanie de reciclare a ambalajelor

Romulus Cristea februarie 17, 2020
Share

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a lansat campania „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”, un demers de responsabilitate socială pentru reciclarea ambalajelor produselor din portofoliul propriu.

Campania „Ai grija de natura așa cum ai grijă de tine” va avea loc sub forma unui proiect pilot, care se va derula în patru magazine de brand din Cluj-Napoca, unde vor fi amplasate recipiente de colectare pentru deșeurile de ambalaje din hârtie, plastic, sticlă, metal și aluminiu.
„Prin intermediul acestui proiect pilot ne dorim să asigurăm închiderea ciclului de viață al produselor din portofoliul Farmec și să limităm impactul lor asupra mediului. Încurajăm consumatorii noștri să participe la acest proiect și îi îndemnăm să recicleze cât mai mult, în general, fie că vorbim de produse cosmetice sau alt tip de produse. Suntem încrezători ca vom avea succes cu aceasta campanie, care se aliniază cu obiectivul nostru pe termen lung de a fi un business responsabil“, a declarat Tudor David, director de marketing la Farmec.
Magazinele în care se desfășoară campania „Ai grija de natura așa cum ai grijă de tine” sunt: Gerovital din Platinia Shopping Center, Gerovital din Iulius Mall, Farmec de pe str. București și Farmec de pe str. Napoca. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *