LOADING

Type to search

Flacoane de gel hidroalcoolic produse „sub semnătura” Evian

Ambalaj Business Featured Stiri

Flacoane de gel hidroalcoolic produse „sub semnătura” Evian

Romulus Cristea aprilie 13, 2020
Share

Divizia de îmbuteliere a apei de la Danone a dedicat o linie de producție pentru realizarea de flacoane de gel dezinfectant pe bază de alcool.

Potrivit anunțului apărut pe contul Twitter al companiei Danone, cele 100.000 de flacoane produse vor fi donate farmaciilor din Franța.
De la sticlele cu apă îmbuteliată, până la flacoanele cu gel hidroalcoolic, există doar un pas pe care Evian l-a trecut. Pentru a face față deficienței de dezinfectanți din farmacii,  compania Evian cunoscută pentru apa minerală îmbuteliată a decis „să-și aducă contribuția la mobilizarea generală” în legătură cu pandemia de coronavirus, se arată într-un comunicat de presă de la Danone. Timp de trei săptămâni, Evian a produs 100.000 de flacoane de polietilenă tereftalată (PET) – „100% reciclabile”, cu o capacitate de 250 mililitri. Pentru fabricarea flacoanelor s-a utilizat o linie tehnologică aflată la centrul de dezvoltare-cercetare de la  Publier-Amphion, lângă Évian (Haute-Savoie). Aceste flacoane sunt echipate cu capac prevăzut cu supapă, notează publicația specializată Graphiline.

Evian este o marcă de apă minerală care provine din mai multe surse de lângă Évian-les-Bains, pe țărmul de sud al lacului Geneva. Din 1970, Evian este o marcă a grupului Danone, un concern multinațional de băuturi și produse alimentare cu sediul in Paris. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *