LOADING

Type to search

FM Logistic a investit 20 milioane de euro în construcția unui depozit, în România

Business Eveniment Stiri

FM Logistic a investit 20 milioane de euro în construcția unui depozit, în România

Romulus Cristea februarie 18, 2019
Share

Grupul francez FM Logistic își extinde investițiile, în special, în Europa de Est.

Reprezentanții companiei au anunțat inaugurarea unei platforme logistice specializate, dedicate domeniului farmaceutic, la Dragomirești, localitate din apropierea Bucureștiului, notează publicația Emballages Magazine. Investiția este rezultatul cererii în creștere de pe piața sănătății din România, în special dinspre două mari companii; Sanofi și Zentiva.

Grupul FM Logistic este specializat în prestarea de servicii în domeniul logisticii, în transporturi, dar și în fabricarea de ambalaje dedicate (la comandă). Investiția de 20 de milioane de euro constă într-un amplasament de 10.000 de metri pătrați unde s-a construit un depozit frigorific în care se pot asigura trei intervale de temperatură și unde pot fi depozitați 14.500 de paleți. În acest depozit vor fi stocate produse termosensibile, precum vaccinuri, produse farmaceutice și echipamente medicale.

În prezent, grupul FM Logistic are 750 de angajați în România și deține cinci platforme logistice specializate la București, Timișoara, Cluj, Bacău și Dâmbovița. (Romulus Cristea)

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *