LOADING

Type to search

FMI: Urmează 10 ani de creștere puternică a tiparului digital în industria ambalajelor

Ambalaj Business Stiri Trend

FMI: Urmează 10 ani de creștere puternică a tiparului digital în industria ambalajelor

Romulus Cristea martie 17, 2019
Share

Un raport FMI (companie britanică de cercetare a pieței) menționează că piața tiparului digital din cadrul industriei ambalajelor va ajunge la 46 de miliarde de euro, până în 2028.

Tiparul digital va înregistra „o creștere puternică” în domeniul producției de ambalaje și etichete, potrivit publicației specializate Graphiline, care citează raportul companiei britanice de cercetare a pieței. Creșterea se fundamentează pe cererea din ce în ce mai mare de personalizare a ambalajelor și etichetelor destinate produselor de larg consum (băuturi, detergenți, alimente, băuturi alcoolice, electronice etc.). „Utilizarea intensivă a tehnologiilor de tipărire digitale va reduce, în timp, costurile de producție ale tipografiilor și va micșora intervalele de livrare a produselor a căror durată de utilizare/consum este redusă” se precizează în raport.

Specialiștii de la Future Market Insights (FMI) prognozează că, în perioada următorilor ani, piața tiparului digital cu utilizare în industria ambalajelor va crește cu o rată medie anuală de 15,3%, ajungând la valoarea de 45,7 miliarde de euro, în 2027. (Romulus Cristea)

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *