LOADING

Type to search

Gallus lansează un nou model de maşină de etichete

Stiri

Gallus lansează un nou model de maşină de etichete

Cristian Faur iulie 6, 2018
Share

Modelul Smartfire este dedicat tipografilor de comercial care vor să se extindă şi în zona etichetelor, un echipament care lucrează cu cerneluri pe bază de apă. Maşina se pretează şi pretenţiilor posesorilor de branduri care vor să îşi tipărească in-house, la cerere, etichetele, dar şi tipografilor de etichete dedicaţi care doresc să intre în zona digitală. Nu în ultimul rând, acest echipament poate fi folosit complementar pe lângă cele deja existente în facilităţile de producţie.

Gallus Smartfire se potriveşte foarte bine şi mediilor care nu corespund cu standardele unor hale de producţie clasice. Maşina nu are emisii de gaze, deci, nu are nevoie nici de ventilaţie. De fapt, utilajul nu are nevoie decât de o conexiune la reţeaua de electricitate. Smartfire foloseşte capete de print Memjet cu patru culori pe bază de apă, ceea ce le califică pentru lucrul la etichete alimentare. Se pot tipări 9 metri pe minut la un standard de 1600 x 1600 dpi şi o dimensiune de maxim 240 mm.

Presa include finisare online plus laminare şi tăiere fie cu un plotter digital integrat, fie cu o maşină de tăiere semirotativă. Producătorul a anunţat că dată fiind piaţa căreia îi este adresat, modelul are ca avantaje uşurinţa în utilizare şi pierderile cât mai mici între comenzi. Containerele cu cerneală pot fi schimbate foarte uşor şi acest lucru este valabil şi pentru service-ul capetelor de print. Modelul va fi poziţionat ca preţ undeva sub 150.000 euro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *