LOADING

Type to search

HP anunță extinderea portofoliului de soluții destinat producției de etichete și de ambalaje flexibile și din carton

Tehnic

HP anunță extinderea portofoliului de soluții destinat producției de etichete și de ambalaje flexibile și din carton

pack iunie 20, 2018
Share

Printre noutățile anunțate se numără: HP Indigo 6900, cel mai avansat echipament de tipar digital din portofoliul HP destinat producției de etichete; HP Indigo 30000 destinat producției de ambalaje din carton dar și noua cerneală HP ElectroInk Silver destinată in special producției de etichete.

“Extinderea portofoliului de soluții vine imediat după semnarea celui mai impor- tant parteneriat din istoria HP Indigo cu producătorul de ambalaje exibile ePac Flexible Packaging din SUA. Clienții noștri se dezvoltă rapid pe toate segmentele de piață și înregistrează un succes extraordi- nar. Aceștia folosesc tehnologia HP Indigo pentru a inova și pentru a răspunde nevo- ilor a ate în continuă evoluție ale mărci- lor.” a declarat Santi Morera, Global Head of Graphics Solutions, HP Inc.

Noul echipament HP Indigo 6900 aduce oportunități producătorilor de etichete oferindu-le o pro tabilitate crescută cu ecare metru tipărit. Acest fapt este posi- bil datorită noilor inovații dezvoltate de HP Indigo, precum:

  • Noua cerneală HP ElectroInk Silver care oferă un aspect metalic într-o gamă largă de culori similară cu Pantone 877.
  • Noile cerneluri ElectroInk Invisible Blue și ElectroInk Invisible Yellow vizibile doar la lumină UV destinate în special apli- cațiilor de security printing.
  • Integrarea cu HP Indigo GEM, prima soluție complet digitală de înnobilare a etichetelor capabilă să realizeze efecte tactile, spot, folio, holograme și laminare dintr-o singură trecere.

Un alt echipament de top din portofoliul HP este HP Indigo 30000. Acesta le oferă producătorilor de ambalaje din carton oportunitatea de a construi noi linii de business pro tabile combinând e ci- ența producției tirajelor mici și medii cu valoarea adăugată a lucrărilor în tiraje mari. Printre noile capabilități ale echipa- mentului se numără:

  • Creșterea productivității pentru a permite prelucrarea a zeci de lucrări în fiecare zi și până la 1 milion de coli format B2 tipărite în fiecare lună.
  • Cea mai largă gamă de aplicații ce poate realizată cu un echipament de tipar digi- tal având în vedere gama extinsă de materi- ale ce pot tipărite (de la cartoane la hârtii metalizate și de la substraturi sintetice la substraturi transparente).

SPECIFICAȚII TEHNICE HP INDIGO 30000

  • Viteză maximă de tipar: până la 4.600 coli în format B2 pe oră în mod EPM (CMY)
  • Formatul maxim al colii: 750 x 530 mm. » Formatul maxim al imaginii tipărite: 740x510mm
  • Grosimea substratului: 250 – 550 μm

Detalii suplimentare despre echipamentele și soluțiile prezentate în acest articol pot obtinute de la Printman, distribuitor autorizat HP Indigo www.printman.ro

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *