LOADING

Type to search

Komori lansează noul Lithrone GX-40 destinat tiparului de ambalaje

Tehnic

Komori lansează noul Lithrone GX-40 destinat tiparului de ambalaje

pack iunie 21, 2018
Share

Komori, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de tipar o set, oferă producătorilor de ambalaje din carton o gamă largă de soluții inovatoare bazate pe tehnologie de ultimă generație.

Noul Lithrone GX-40 dispune de nume- roase dispozitive și sisteme integrate care asigură un tipar stabil chiar și la viteze de până la 18.000 de coli / oră pe substraturi groase. Versatilitatea crescută la schimbarea culorilor, noile sisteme de alimentare și eliminare ale hârtiei precum și noile sisteme de spălare și de schimbare a plăcilor Full- APC (Fully Automatic Plate Changer) fac din Lithrone GX-40 o opțiune reală pentru tiparul de ambalaje. Printre caracteristicile sistemelor special concepute pentru tiparul de ambalaje se numără:

  • Tehnologia revoluționară KHS-AI care oferă o legătură îmbunătățită cu sistemele PDC-SX și PQA-S destinate obținerii rapide a unui tipar corect cu pierderi minime de hârtie și menține- rea acestuia în parametri prestabiliți. Deoarece lucrările repetitive sunt frecvente în industria producătorilor de ambalaje, o funcție specială permite ca setările utilizate în trecut să fie găsite rapid și setate în mașină. Acest lucru îmbunătățește operabilitatea și timpul de pregătire a lucrărilor.
  • O nouă funcție de corecție a culorilor a fost dezvoltată și încorporată în PDC-SX aceasta urmărind controlul culorilor speciale prin raportarea acestora la valorile Lab stabilite. În plus, o nouă funcție a Lithrone GX-40 poziționează automat imaginea pe coala de tipar în poziția corectă pentru proce- sul ulterior de ștanțare. Aceste funcții asigură o stabilitate sporită a calității tiparului și o productivitate crescută.
  • Un sistem de comparare PDF utili- zează senzori pentru a citi imaginea tipărită și a o compara cu datele originale din fișierul PDF încărcat pentru tipar. Acest lucru permite operatorului să verifice dacă există caractere lipsă sau dacă sunt caractere adăugate, încă de la primele coli tipărite, prevenind astfel pierderile de hârtie.
  • Un nou sistem automat de numerotare a colilor din stiva de alimentare precum și un nou sistem de citire a semnelor de ștanțare au fost de aseme- nea incluse în noul Lithrone GX-40.

Notă: anumite sisteme sunt disponibile ca opțiuni și nu sunt incluse în echiparea standard.

Specificații tehnice

  • Viteză maximă de tipar: 18.000 coli / oră
  • Formatul maxim al colii: 750 x 1.050 mm
  • Formatul maxim al imaginii tipărite: 740 x 1.040 mm
  • Grosimea substratului: 0,06 – 1,00 mm
  • Înălțimea stivei de alimentare / eliminare: 1.600 mm

Detalii suplimentare despre echipa- ment pot obtinute de la Printman, distribuitor autorizat Komori www.printman.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *