LOADING

Type to search

Messe Düsseldorf: Cine vine și care sunt noutățile la K 2019 (video)

Business Eveniment Stiri Trend

Messe Düsseldorf: Cine vine și care sunt noutățile la K 2019 (video)

Romulus Cristea iunie 11, 2019
Share

Șapte companii românești vor participa, la Düsseldorf (Germania), la ediția din acest an a târgului internațional „K”, destinat industriei materialelor plastice și cauciucului.

K 2019 se va desfășura în perioada 16 – 23 octombrie, în cadrul complexului expozițional Messe Disseldorf. „Peste 3.000 de expozanți din 60 de țări au dorit să fie prezenți la K 2019, majoritatea din Europa  (în principal, din Germania, Italia, Austria, Elveția, Franța, Olanda și Turcia), dar și un număr semnificativ de companii din SUA”, a declarat directorul adjunct al târgului „K”, Thomas Franken, cu ocazia sesiunii de prezentare și promovare, la București, a expoziției.

Ca și la edițiile precedente, companiile asiatice din China, Taiwan, India, Japonia și Coreea de Sud mențin o prezență la un nivel ridicat în cadrul târgului.

Târgul „K” de la Düsseldorf se organizează de 67 de ani, cu o periodicitate de trei ani și este considerat unul dintre cele mai importante locuri de întâlnire ale reprezentanților industriei maselor plastice și cauciucului.

„Încă din 1952, K Düsseldorf deține un statut special în rândul târgurilor de specialitate pentru materiale plastice și cauciuc. Nici un alt eveniment de profil din lume nu reușește să reflecte atât de vizibil și de tangibil succesul materialelor plastice. Și acum, la cea de-a 21-a sa ediție, K este dovada că industria materialelor plastice este încă în plină dezvoltare. K prezintă, din trei în trei ani, elita progreselor și inovațiilor tehnice, soluțiile cele mai eficiente pentru producție și procesare și aplicațiile inteligente și extrem de diverse ale materialelor plastice și cauciucului în toate domeniile industriale sau ale vieții și activității umane”, se menționează în Declarația Consiliului expozanților de la  K  2019. .

Expoziția înternațională dedicată maselor plastice și cauciucului va ocupa întreaga suprafață disponibilă a centrului expozițional Messe Düsseldorf, adică cele 18 pavilioane expoziționale cu suprafața  de 175.000 metri pătrați, cu o distribuire pe trei secțiuni principale  mașini și echipamente; materii prime și materiale auxiliare; semifabricate, componente, produse din materiale plastice cu proprietăți speciale.

La ediția din 2016, au fost prezenți la târg 232.053 de vizitatori din 161 de țări, peste două treimi din total (aproximativ 71 %) au venit la târgul de specialitate din Düsseldorf din alte țări decât Germania, cei mai mulți din Italia, Olanda, India, Turcia, Franța, Belgia, SUA, China, Spania și Polonia. (Romulus Cristea, foto: Relu Liciu)

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *