LOADING

Type to search

O multinațională testează distribuția vrac de lactate bio

Ambalaj Featured Stiri Trend

O multinațională testează distribuția vrac de lactate bio

Romulus Cristea iulie 22, 2019
Share

Recipientele-ambalaj pentru umplere se pot procura din supermarket, de la automatele de distribuție și sunt disponibile cu două capacități: 250 și 500 grame.

Distribuitoarele de lactate (pentru iaurt bio) sunt testate, în prezent, prin rețeaua de magazine „Day by day” cu ajutorul mărcii „Faire Bien”. Ele  au fost proiectate de inginerii de la Danone și sunt o variantă a unei mașini folosite pentru sistemul de catering, notează publicația specializată Emballages Magazine.

Potrivit reprezentanților companiei, scopul punerii în funcțiune a unui astfel de distribuitor este acela de a oferi o soluție concretă la „probleme sociale și de mediu” din ce în ce mai mult aduse în discuție în prezent, dar și de a oferi clienților „produse ultra-proaspete”.

Automatul este alimentat prin intermediul a două rezervoare (pungi) mari. Consumatorii pot achiziționa iaurt bio natural „Faire bien” produs de uzina Danone din Calvados (Franța) prin sistemul de autoservire, la prețul de 5,5 euro/kg.

Danone este un concern multinațional de băuturi și produse alimentare cu sediul în Paris. Compania are reprezentanțe în 120 de țări. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *