LOADING

Type to search

O nouă viață pentru cutiile de pizza

Ambalaj Stiri Trend

O nouă viață pentru cutiile de pizza

pack august 2, 2018
Share

Ca în fiecare an, Campionaltul Mondial de Fotbal nu este numai un prilej pentru ”tifossi” de pretutindeni de a sărbători sportul și competiția, ci și o ocazie pentru branduri de a se promova în cele mai captivante moduri, punând accent pe interactivitate și memorabilitate.

Pizza Hut nu a făcut excepție nici anul acesta. Împreună cu specialiștii în ambalare de la DS Smith, Pizza Hut Portugalia a găsit soluția perfectă de a extrage maxim de beneficii din ambalajele de carton 100% reciclabile, oferindu-le un nou scop și o nouă funcționalitate imediat după ce au fost utilizate.

Astfel, pe perioada campionatului, cutiile de pizza (medii, mari si extra-mari) au avut încorporat pe capac un puzzle detașabil, ce a permis celor care au cumparat două pizza să construiască o minge de fotbal.

Pornind de la ideea că aceste cutii pot face mai mult decât să livreze pizza, Pizza Hut a reușit să comunice într-un mod activ și diferențiat, angajându-și clienții într-un joc, deopotrivă amuzant și educativ.

”Anul acesta, jucăm cu toții!”

Pe lângă distracția asamblării unui puzzle împreună cu prietenii și familia, conceptul a urmărit să ofere și un moment de relaxare, binevenit, mai ales, după momentele stresante ale urmăririi unui meci de fotbal! Așa încât, echipa DS Smith – Pizza Hut Portugalia a reușit să aducă celor de acasă fotbalul și mai aproape, printr-o experiență împărtășită cu cei dragi.

Prin această soluție, DS Smith a creat nu doar un nou suport de comunicare a mesajului brandului Pizza Hut, ci și o a doua viață cutiilor de pizza, combinând inovația cu sustenabilitatea.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *