LOADING

Type to search

Șapte laboratoare Omron pentru teste legate de inteligența artificială și IoT (video)

Ambalaj Eveniment Stiri Tehnic Trend

Șapte laboratoare Omron pentru teste legate de inteligența artificială și IoT (video)

Romulus Cristea noiembrie 15, 2018
Share

Noile centre vor fi inaugurate în Europa și vor permite realizarea de încercări în domeniul roboticii, inclusiv în ceea ce privește IoT (Internetul tuturor lucrurilor) și IA (inteligență artificială).

Laboaratoarele vor fi deschise la Stuttgart (Germania), Milano (Italia), Madrid (Spania), Milton Keynes (Marea Britanie), Tychy (Polonia), Istanbul (Turcia) și la Argonay (departamentul Haute-Savoie, din Franța). Noile laboratoare vor face parte dintr-o rețea care mai cuprinde și Centrul de automatizare scandinav, de la Malmo (Suedia). Rețeaua de laboratoare Omron va conlucra cu Centrul european de tehnologie în domeniul automatizării (CTA) care își desfășoară activitatea la Barcelona (Spania).
În subsidiar, Omron, prin specialiștii săi, oferă expertiză în domeniul industriei alimentare, al ambalajelor și al fabricării de componente pentru automobile.

 

Echipamentele japoneze din noile centre Omron vor servi pentru instruirea/formarea specialiștilor și pentru prezentări destinate producătorilor pentru a înțelege mai ușor oportunitățile actuale oferite de „procesele de producție inteligente”.
„Inteligența artificială, robotica fixă și mobilă, Internetul tuturor lucrurilor vor fi în centrul prezentărilor oferite clienților noștri, oferind cazuri concrete pentru utilizare”, a explicat Olivier Jacquot, responsabilul de marketing al companiei.

Omron, companie specializată în domeniul electronicii și roboticii industriale, cu sediul principal în Kyoto ( Japonia), se ocupă inclusiv de automatizări și livrarea de soluții complete în domeniul ambalajelor. Compania are 36.193 de angajați și a avut anul trecut o cifră de afaceri de 360 milioane de yeni (aproximativ (6,48 miliarde de euro).

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *