LOADING

Type to search

Paco Rabanne creează o breșă în parfumerie cu flacoanele incasabile

Ambalaj Business Stiri

Paco Rabanne creează o breșă în parfumerie cu flacoanele incasabile

Romulus Cristea iulie 1, 2019
Share

Împreună cu specialiștii în ambalaje de la TNT Global Manufacturing, celebra marcă a grupului Puig a pus la punct un flacon de parfum realizat din material sintetic, flexibil și plăcut la atingere.

Prin lansarea liniei  Pacollection, de la Paco Rabanne, societatea Puig devine deschizătoare de drum în industria parfumeriei prin această propunere de comercializare a produselor sale în recipiente prezentate ca „incasabile” și având forma unui buzunar, notează publicația specializară Emballages Magazine. Pentru realizarea flacoanelor, cei de la TNT Global Manufacturing au proiectat și pus în funcțiune o line specială automatizată. Parfumul este introdus într-un flacon fabricat din polipropilenă (PP), acesta fiind apoi introdus într-un „buzunar” flexibil și care creează senzația de moale-plăcut la atingere. „Buzunarul”, de fapt un etui, a fost obținut prin laminare și suprapunere a straturilor de material. Dificultatea a fost găsirea unei metode de tăiere și sudare a acestui buzunar, fără a lăsa muchiile vizibile.

Grupul Puig (din Barcelona, Spania) deține printre altele mărcile Nina Ricci, Paco Rabanne, Prada, Benetton, Carolina Herrera și altele. Anul trecut, Puig a avut o cifră de afaceri declarată de 1,93 miliarde de euro. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *