LOADING

Type to search

Screen şi Rotocontrol au lansat un sistem pentru producţie hibrid

Stiri

Screen şi Rotocontrol au lansat un sistem pentru producţie hibrid

Cristian Faur iunie 3, 2019
Share

Specialiştii în etichete tipărite digital Screen şi experţii în finisare de la Rotocontrol au semnat o înţelegere prin care lansează un sistem hibrid de producţie a etichetelor care combină tehnologiile TruePress Jet L350UV+ şi DT 340. Noul sistem hibrid DT 340 Screen L350 a fost lansat recent la Amstleeven, Olanda, în cadrul open house-ului LabelFest. Bazată pe ideea de modularitate, platforma se bazează pe linia de producţie digitală inkjet TruePress Jet L350UV+, aşa cum spuneam, în tandem cu sistemul de finisare DR 340 de la Rotocontrol.

Sistemul a fost dezvoltat pentru a oferi tipografilor opţiuni avansate combinând digital, flexo, tratament UV LED şi înnobilare a etichetelor. Marco Aengevoort, managing director, Rotocontrol, a declarat: “Capacitatea de personalizare este cea mai importantă calitate a acestui sistem complet de printare şi finisare a etichetelor. Acest parteneriat îmbină experienţa şi cunoştinţele într-o singură linie hibrid care oferă tipografilor o mare marjă de opţiuni – pentru a satisface şi dezvolta cererile şi propunerile de tipar şi finisare.”

Bui Burke, senior vice president sales, Screen Europe, a spus : “Cu circa 150 instalări pe plan mondial, seria noastră TruePress Jet 350UV+ a demonstrat că tehnologia noastră este foarte apreciată de către piaţă. Tehnologia noastră japoneză se potriveşte perfect cu cea germană, ducând la o soluţie hibridă fără concurenţă.”

Foto: Rotocontrol

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *