Concurs

Creează un ambalaj și câștigă 1000€
Revista Pack Romania organizează în parteneriat cu Ground Zero a doua ediție a concursului Think about the box.

Tema acestei ediții este reprezentată de creația și producția unei etichete și a ambalajului de tip 4-pack al berii artizanale Ground Zero. Concursul se va desfășura în două etape. În prima etapă se vor alege 5 lucrări dintre creațiile înscrise în concurs, iar în a doua etapă, fiecare designer, a cărui lucrare a fost selectată între cele cinci lucrări finaliste, va face echipă cu un producător de ambalaje și împreună vor produce ambalajul final. Juriul va desemna o echipă câștigătoare care va fi premiată cu 2000€. (1000€ pentru designer și 1000€ pentru producător) Citește mai mult

Informații

Tot ce ai nevoie pentru a te înscrie în concurs

Formular de înscriere

Descarcă formularul aici

Descarcă brief

Descarcă brief-ul aici

CÂȘTIGĂ 2000€

Descarcă brief-ul, creează o etichetă și un ambalaj "four-pack" pentru berea Ground Zero, înscrie-ți lucrarea până la 30 octombrie 2018. Dacă te numeri printre finaliști poți face echipă cu un producător și ideea ta va prinde viață. În plus, echipa ta poate câștiga marele premiu, în valoare de 2000 de euro.

Etapele concursului

De ce să participi
Scopul concursului este de a crea interacțiuni mai strânse între trei categorii de specialiști: designeri, producători și proprietari de branduri.

Designerii finaliști vor avea șansa de a testa cele mai noi tehnologii de producție a ambalajelor de serie limitată, precum și de a colabora cu unii dintre cei mai competenți producători din domeniu.

Producătorii vor putea ieși din zona de confort a lucrărilor standardizate și vor avea șansa de a gestiona proiecte originale capabile să le pună în valoare creativitatea tehnologică.

Creează

Până pe 30 octombrie înscrie-ți designul pentru eticheta și ambalajul “4-pack” pentru berea Ground Zero

Explorează

Dacă te numeri printre cei cinci finaliști aleși de juriu vei putea alege unul dintre producătorii recomandați pentru a produce ambalajul creat de tine.

Produce

Certifică-ți alegerea și între 12 noiembrie și 23 noiembrie începe împreună cu partenerul ales producția ambalajului

Descoperă

Pe 28 noiembrie află care este echipa designer-producător care a creat și produs ambalajul câștigător și a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 2000 de euro.

Juriul

Află cine sunt membrii juriului

sponsori

Partenerii concursului