LOADING

Type to search

Tiparul de etichete cu HP Indigo a crescut, graţie cererii globale

Stiri

Tiparul de etichete cu HP Indigo a crescut, graţie cererii globale

Cristian Faur iunie 2, 2019
Share

HP a anunţat că echipamentul său HP Indigo 8000 a cunoscut creşteri record de instalări, graţie creşterii globale şi a nevoii convertorilor de a satisface cererile pe plan mondial pentru producţia flexibilă de etichete. Modelul de mare producţie Indigo 8000 a cunoscut un mare success graţie cererii de pe piaţă pentru sisteme digitale, spune producătorul. Bazat pe date şi pe cloud, utilizatorul HP Indigo ajunge pe piaţă mai rapid, mai eficient şi mai în siguranţă, mai spune compania.

În 2019, piaţa soluţiilor label&sleeve va fi de 41 mld. USD, cu estimări de creştere anuală de 4 procente, până la 49,9 mld. USD, conform Smithers Pira. Producţia digitală de etichete este aşteptată să crească într-un ritm şi mai accelerat în aceeaşi perioadă, de la 12,1 mld. USD în 2019 la 16,5 în 2024, după acelaşi studiu. În termeni de volum, este vorba de o creştere de 9,6 procente, până la 14,7 mld. mp în această perioadă.

“Cererea în creştere pentru HP Indigo 8000 este o dovadă a capacităţii acestei soluţii inovatoare care redefineşte producţia de etichete narrow-web la calitate înaltă”, a declarat Alon Bar-Shany, General Manager, HP Indigo, HP Inc. ”Poziţionat unic astfel încât să provoace trecerea de la analog la digital, HP Indigo 8000 produce peste 185 000 mp/lună de etichete pentru convertorii narrow-web care folosesc această soluţie”.

Foto: HP

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *