LOADING

Type to search

Toyo Inks deschide o nouă facilitate de producţie

Stiri

Toyo Inks deschide o nouă facilitate de producţie

Cristian Faur iunie 14, 2018
Share

Concernul japonez şi-a întors ochii spre casă. După ce a făcut o figură frumoasă în Vest, deschizând şi operând deja de ani buni fabrici în Europa, de exemplu, compania şi-a propus să se impună şi pe teren propriu, pe pieţele emergente din Asia, care nu reprezintă doar clienţi cu potenţial. Autorităţile din Myanmar, de exemplu, au instituit o zonă economică specială de care producătorul de cerneală a decis să profite şi să pună în funcţiune o fabrică.

Demersul va debuta luna viitoare cu o investiţie iniţială de 6,5 mil. USD. Construcţia propriu-zisă începe în luna noiembrie, iar producţia va începe în noiembrie anul viitor. Cele mai importante produse care vor ieşi de pe uşile fabricii vor fi cernelurile lichide pentru ambalaje, adezivi pentru film şi cerneluri offset pentru tipar comercial. Mişcarea este una benefică pentru ambele părţi, în condiţiile în care dincolo de veniturile de pe piaţa locală, niponii plănuiesc să exporte ceea ce produc în Myanmar şi în ţările vecine, ceea ce va genera venituri şi pentru guvernul naţional.

“Myanmar reprezintă un potenţial uriaş pentru Toyo Ink Group”, a declarat Katsumi Kitagawa, CEO al companiei. ”Fiind primii mari producători de cerneală care deschid producţia în această ţară, vrem să ne impunem ca lideri încă de la început şi să ne punem în valoare capacităţile în zone precum ambalajul alimentar sau tiparul commercial. Aducând cu noi experienţa în producţie, tehnologia de ultimă oră şi capacităţile de suport, ne propunem să aducem un impact pozitiv în zonă şi să contribuim la creşterea nivelului de trai al poporului din Myanmar”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *